Infiintata in anul 2013, societatea noastra a avansat cu pasi repezi pe piata distributiei de tigla metalica, promovand doar marci de o inalta calitate. Formata dintr-o echipa tanara si dinamica, societatea si-a trecut rapid in portofoliu lucrari de referinta din zona judetului Neamt si nu numai.

Profesionalismul, seriozitatea,  amabilitatea, calitati ce ne caracterizeaza, au contribuit la ascensiunea noastra, reusind sa avansam in domeniul constructiei sistemelor complete de invelitori. Cu fiecare client multumit, cu fiecare lucrare dusa la bun sfarsit, am parcurs un drum frumos, drum la capatul caruia am ajuns in topul distribuitorilor de tigla metalica.

Viziunea Noastra

Alaturi de cat mai multi clienti satisfacuti, alaturi de un portofoliu cat mai amplu de lucrari duse la bun sfarsit, dorim sa devenim principalul pilon in domeniul sistemelor de acoperisuri in zona Romanului, si de ce nu in toata Moldova.

In stransa colaborare cu producatori si constructori de top, dorim sa venim in sprijinul clientilor nostri, rezolvand din punct de vedere tehnic orice problema legata de proiectarea si punerea in opera a sistemelor complete de acoperisuri.

Dorim ca echipa Airoofs sa devina un partener de nadejde pentru dumneavoastra, un partener puternic, profesionist, un partener in care puteti gasi siguranta ca problemele legate de acoperisul dumneavoastra sunt de domeniul trecutului.

O garantie în plus a seriozitatii si nivelului înalt de competenta de care beneficiati din partea firmei, o reprezinta faptul ca Airoofs a implementat si mentine în prezent un standard ridicat de calitate, prin alegerea unor parteneri puternici si de incredere.

Cauti acoperisul perfect pentru casa ta?