Ferestre de mansarda

Cu ferestrele de mansarda Dakea, cu tamplarie din lemn sau pvc, platiti pentru calitatea produsului care este reflectata in cea mai lungă garantie de pe piata astazi. Ferestrele Dakea sunt produse in Europa la cele mai inalte standarde de productie posibile.

Pentru mai multe detalii si consultanta tehnica nu ezita in a ne contacta. Impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru tine.

Fereastrele de mansarda Dakea inseamna performanta energetica excelenta, rezistenta sporita a structurii şi geam exterior calit, care impreuna aduc lumina si siguranta in caminul dumneavoastra.

Fereastra este echipata cu deschidere de aerisire suplimentara, care permite chiar si o mai bună circulatie a aerului. Pentru a facilita întretinerea si pentru eficienta performantei energetice, fereastra Dakea este prevazuta cu geam Titan Glass cu strat din dioxid de titan – un geam usor de intretinut, favorabil mediului, avand o valoare UV excelenta.

fereastra-mansarda

Avantajele frestrelor de mansarda Dakea

Garantie de 20 de ani transferabila de la un proprietar la altul. Adaugati valoare locuintei dvs. atunci cand o vindeti sau o inchiriati, pe langa lipsa de griji castigata.

Inseamna durabilitate sporita si procesare avansata a resurselor noastre de lemn.

Reprezinta noul standard pe piata ferestrelor de mansarda. Compozitia sa inovatoare si unica asigura confort pentru proprietari si un excelent plus de performanta energetica.

Stim ca taierea unei portiuni din acoperis trebuie sa se efectueze cu un nivel maxim de siguranta. Alegand, insa, fereastra corecta puteti contribui la reducerea riscului de deteriorari majore.

Cadrul din folie de protectie Dakea (RUC) Quick Install reduce semnificativ timpul necesar pentru instalarea ferestrelor de mansarda.

cum te putem ajuta?

AiRoofs iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru amenajarea casei tale, pentru comenzi si informatii nu ezitati sa ne contactati

Pentru ferestre de mansarda va rugam sa intrati pe site-ul