Tigla ceramica TONDACH

Inovatie

Oferim oamenilor solutii de acoperis individuale – fie prin diversitatea modelelor sau a culorilor. Prin dezvoltarea continua a produselor, nu exista nicio limita in ceea ce priveste proiectarea acoperisului. Suntem deschisi noilor tendinte in arhitectura si incercam sa venim in intampinarea dorintelor clientilor cu produsele noastre. Dezvoltam produse, care pun in prim plan beneficiul oamenilor, fie ca e vorba de un acoperis nou sau renovarea unui acoperis. In felul acesta sprijinim oamenii in crearea valorilor pe termen lung.

TONDACH® ofea multiple solutii pentru constructii noi sau restaurare. Aici veti obtine mai multe informatii despre solutiile complete originale.

Actiune

Orientare catre clienti si satisfactia acestora sunt obiective, pe care le avem in vedere zilnic. Sprijinim oamenii la crearea propriului camin si le oferim prin experienta indelungata si competenta cuprinzatoare in crearea materialelor pentru acoperis, siguranta si protectie. Asiguram pastrarea valorii prin materiale naturale, sigura, diverse si durabile din cermica, in asa fel incat libertatea de amenajare si personalizare nu cunosc limite. Valori ca incredere, parteneriat, inovatie si angajament reprezinta baza activitatilor noastre si se recunosc in fiecare produs.

Incredere

Prin experienta economica si competenta tehnica va garantam solutii sigure si naturale pentru acoperis pentru generatii. Constructor, arhitect, dezvoltator imobiliar sau distribuitor – fiecare persoana se poate baza pe noi – si asta oriunde in lume!

Parteneriat

Baza activitatii noastre zilnice alcatuieste relatia de parteneriat, bazata pe respect, cu clientii si colegii nostri. Corectitudinea si respectul reciproc ne deosebesc de concurenta si ne definesc in relatia cu furnizorii. Relatia respectuasa, cat si dialogul deschis definesc cultura noastra organizationala.

cum te putem ajuta?

AiRoofs iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru amenajarea casei tale, pentru comenzi si informatii nu ezitati sa ne contactati

Pentru TIGLA CERAMICA TONDACH va rugam sa intrati pe site-ul