Tigla din beton TERRAN

Betonul este de peste 90 de ani materia de baza a tiglelor noastre.

Betonul ca materialul de baza a tiglelor din beton este unul din cele mai utilizate tehnici la invelitori. Dar noi lucram deja cu el de peste 90 de ani. Asa cunoastem perfect avantajele, am eliminat dezavantajele si garantat va fi in favoarea acoperisului dumneavoastra.

Avantajele tiglei de beton

Betonul ca materie de baza are multe avantaje si caracteristici pozitive, de aceea campania noastra a ales aceasta productie de aproape o suta se ani:

1. Impermeabilitate

2. Suprafata neteda, culoare omogena

3. Protectia imptriva intemperiilor

4. Precizie dimensionala si utilizare practica

5. Greutatea, rezistenta mecanica mare

6. Componente naturale

Impermeabilitate

Datorita densitatii a betonului canalizeaza complect apa pluviala asa nu patrunde in porii.

Avantajul este dublu:

1. Asigura rezistenta fata de de cicluri de ingheti – dezgheti, nu se faramiteaza (exfoliaza), deci creste durata de viata;

2. Intrucat betonul are higroscopie scazuta fata de argila, greutatea invelitorii nu are variatii cea ce are influenta pozitiva asupra structurii de lemn.

Culoare omogena

Betonul este colorat in masa. Culoarea dorita se obtine cu adaos de oxizi, de aceea culoarea tiglelor de camp este uniforma.

Idei preconcepute (gresite) in legatura cu tiglele din beton:

Culoarea tiglelor din beton nu este asa natural, suprafata nu este asa neteda si omogena ca la tiglelor din argila.

Din contrariu fata de cele de mai sus putem spune ca suprafata tiglelor Terran sunt netede fara porozitati, datorita nisipului foarte curat si a protectiei speciale a suprafatei, care garanteaza uniformitatea culorii si rezistenta uzurii suprafetei.

Protectia impotriva intemperiilor

Suprafata betonului colorat in masa mai este si o protectie suplimentara care corespunde cu culoarea de baza. Acesta protectie asigura protectie impotriva muschilor si impotriva efectelor poluarii. Informatii detaliate privind protectia speciala a suprafetei obtineti aici.

Rezistenta mecanica mare

Tigla din beton are rezistenta mecanica mare, astfel nu cauzeaza sparturi la cantitate mare de zapada sau gheata ori circulatia pe suprafata lor. Greutatea si structura coresponzatoare are un rol important la rezistenta impotriva furtunilor si este fono si termoizolator. La dimensionarea structurii, invelitoarea (tiglele) fata de celelalte incarcari pe structura de lemn, vant, zapada acesta reprezinta un plus de 15-20%.

Componentele naturale

Beton este compusa din trei componente naturale: apa, nisip, ciment.

cum te putem ajuta?

AiRoofs iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru amenajarea casei tale, pentru comenzi si informatii nu ezitati sa ne contactati

Pentru Tigla din beton TERRAN va rugam sa intrati pe site-ul