Tigla metalica

Tigla metalica imbina aspectul clasic de tigla cu rezistenta otelului pentru o protectie de durata. Profilul special conceput are decupaj dupa contur, detaliu ce face ca imbinarile sa fie aproape invizibile. Se recomanda pentru acoperisurile cu panta mai mare de 8°.

Pe baza unui plan al invelitorii, furnizat de dvs. va optimizam necesarul de materiale prin comandarea foilor de tabla la lungimile mentionate in schita acoperisului, rezultand astfel o reducere a pierderilor de material si implicit a costurilor.

Avantajele acoperisului cu tigla metalica

Datorita materiei prime de calitate superioara, tigla metalica confera o durabilitate mare in timp, de peste 50 de ani, si o rezistenta buna in fata intemperiilor.

Tigla metalica este mult mai usoara decat tigla ceramica, ceea ce permite un montaj mai simplu si mai rapid. Mai mult, greutatea scazuta a acoperisului are efecte favorabile asupra structurii cladirii, reducand costurile acesteia.

Tigla metalica este comercializata sub forma unei palete largi de culori, cu aspect mat si lucios.

Tinand cont ca tigla metalica se comanda la dimensiunile optime pentru  forma acoperisului, montajul tiglei metalice este ca un joc de puzzle intr-un timp  foarte scurt.

Accesorii tigla metalica
cum te putem ajuta?

AiRoofs iti pune la dispozitie o gama larga de produse pentru amenajarea casei tale, pentru comenzi si informatii nu ezitati sa ne contactati

CAUTI ACOPERISUL PERFECT PENTRU CASA TA?