banner6

Servicii gratuite

Consultantii nostri iti pot furniza toate informatiile necesare pentru realizarea unui acoperis, informatii legate de materiale, avantaje si dezavantaje, renovare, culori, textura, intretinere si alte informatii utile.

La cererea clientilor, efectuam masuratori gratuite pentru a intocmi oferta de invelitoare optima pentru acoperisul dumneavoastra, dar si pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta pentru un acoperis durabil.

Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificat de garantie si/sau declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.

Pentru clientii nostri, asiguram transportul gratuit al materialelor folosite in realizarea acoperisului.

Servicii contra cost

La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale, toate acestea prin contractarea echipelor de montaj.

Daca este nevoie, va putem ajuta si cu dulgeria sarpantei dvs.

Vreti sa va modernizati casa? Noi te putem ajuta cu mansardarea si montajul noului acoperis.

Aveti probleme cu acoperisul sau sistemul de drenaj? Contactati-ne si vom veni in ajutorul dumneavoastra cu reparatiile necesare pentru a evita neplacerile viitoare.

Daca ai ales sa-ti mansardezi acoperisul apeland la noi, iti punem la dispozitei o gama variata de ferestre de mansarda care sa scoata in evidenta estetica casei tale.

Izoland termic peretii casei tale reduci costurile de intretinere cu aproximativ 20%, si poti alege tencuiala decorativa care-ti place cel mai mult.

banner2

Montaj acoperis

Atunci cand incepi constructia sau renovarea locuintei trebuie sa ti cont de toate aspectele, iar acoperisul este unul dintre ele, am putea spune ca unul dintre cele mai importante aspecte. Acoperisul reprezinta un element foarte important pentru o locuinta, daca acesta cedeaza sau este deteriorat intreaga cladire se deterioreaza. Un acoperis deteriorat aduce mai multe costuri pentru reparatii, decat renovarea la timp a acestuia.

Pentru o locuinta frumoasa, armonioasa si care va ofera un mediu sanatos va recomandam acoperisul Metigla de la Coilprofil in cele doua forme ale lui fie tigla metalica, fie tabla prefaltuita Click sau Faltz. Acoperisul Metigla de la Coilprofil are o garantie de 10 ani si o durata de viata de peste 50 de ani, iar cantitatea de zinc minim garantata este de 275g/mp (cantitatea de zinc este foarte importanta datorita faptului ca zincul protejeaza otelul impotriva coroziunii, deci cu cat cantitatea de zinc este mai mare cu atat protectia impotriva coroziunii este mai buna), astfel acoperisul Metigla prezinta o solutie viabila si sigura pentru aspectul locuintei tale.

In cazul renovarii unui acoperis trebuie tinut cont de 3 lucruri:

Starea acoperisului trebuie urmarita in mod continuu, trebuie verificat daca sarpanta este inca intacta (lemnul nu a fost afectat de umezeala sau carii), daca nu sunt infiltrari de apa prin acoperis, sau daca aspectul este invechit. Atunci cand se constata degradari majore ca infiltrari de apa sau scaderea rezistentei acestuia la intemperii (ploaie, vant, zapada etc.) care vor pune in pericol atat locuinta in sine, cat si viata si sanatatea locuitorilor ei, se impune inlocuirea acestuia.

O parte importanta in renovarea acoperisului o tine alegerea materialelor. Coilprofil va pune la dispozitie o gama larga de produse pentru renovarea acoperisului, asta in functie de dorintele dvs. cat si de aspectul arhitectural al locuintei. Va recomandam acoperisul Metigla datorita greutatii sale reduse si a materialelor de o calitate superioara, care va ofera o garantie impotriva coroziunii avand stratul de zinc de minim 275g/mp si o durata de viata de peste 50 de ani. Deasemeni alegand acoperisul Metigla puteti alege intre tigla metalica consacrata pentru calitatea si aspectul frumos pe care il ofera cladirilor, sau puteti alege tabla prefaltuita Click sau Faltz pentru un aspect clasic, dar elegant al locuintei dvs.

Pentru a se incepe montarea noii invelitori trebuie verificata sarpanta (structura acoperisului). Daca se constata ca elemente din sarpanta sunt deteriorate (din cauza infiltrarii apei si a trecerii timpului) ea se schimba, iar dupa realizarea noii sarpante se face montarea invelitorii metalice.

In cazul in care sarpanta este intr-o stare buna se face decopertarea acoperisului de vechea invelitoare, in cazul in care vechea invelitoare este din asbest ea va fi decopertata de o echipa speciala, fiind un produs toxic. Apoi se face montarea invelitorii metalice.

banner5

MANSARDARE ACOPERIS

Mansarda unei locuinte, a unei cladiri in general, ramane una dintre zonele cele mai expuse la factorii climatici interiori sau exteriori, prin urmare trebuie respectate cateva reguli cu privire la dimensionarea si amplasarea elementelor constructive, in scopul asigurarii confortului si a unei utilizari in conditii optime. Arhitectii stiu in general aceste reguli, dar este bine ca ele sa fie cunoscute si de montatori, pentru ca proiectul sa fie respectat in cunostinta de cauza.

Alaturi de executarea de acoperisuri noi, mansardarea acoperisurilor constituie o preocupare foarte importanta pentru noi.  Putem executa la o mansardare atat numai partea de structura, cat si mansardarea la gata.

Mansardele sunt spatii in care se pot amenaja apartamente independente pe un nivel, pe un nivel si supanta, chiar pe doua niveluri (tip duplex), in functie de inaltimea spatiului mansardat, cu acces interior sau exterior, separat sau nu de cel al apartamentelor de dedesubt. In cazul in care nu exista o mansarda, se pot face extinderi ale ultimului nivel, accesul facandu-se prin intermediul unei scari interioare, din cadrul spatiului de la ultimul nivel; mansarda, impreuna cu ultimul nivel, poate deveni astfel un apartament tip duplex sau triplex.

CAUTI ACOPERISUL PERFECT PENTRU CASA TA?